Vyhledávání


Oficiálním Partnerem GoaliePro

07.09.2009 17:57

V červnu 2009 jsme se stali oficiálním partnerem finské brankářské školy GoaliePro. GoaliePro patří již řadu let k naprosté špičce nejen ve výchově brankářů, ale též ve vývoji a zdokonalování brankářského stylu a techniky. Hlavním trenérem a jedním z majitelů je pan Jukka Ropponen, který má více než 25 leté zkušenosti s tréninkem brankářů a v současné době spolupracuje s několika špičkovými brankáři a profesionálními kluby. Jeho dlouholetou snahou je posouvat brankářský styl kupředu a úspěchy brankářů, se kterými spolupracuje, jsou důkazem toho, že se mu v tomto směru daří více než na výbornou.

Níže jsou uvedeny odkazy na rozhovory s Jukkou Ropponenem, ve kterých se dozvíte něco více o jeho práci, brankářích a klubech, se kterými spolupracuje.

Rozhovor pro Eurohockey.net
Rozhovor pro The Hockey Writers

Díky partnerství s GoaliePro máme přístup k nejmodernějším poznatkům a novinkám z oblasti hry hokejového brankáře. První poznatky z finského Espoo jsme zařadili do programu letní brankářské školy Profigoalie v Neratovicích. Bylo příjemným potěšením sledovat, jak dobře nové techniky fungují a jak rychle si je brankáři osvojují.